Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Showing results 21 to 30 of 40

Thread: Thank you DT Dev Team!

  1. #21
    Experienced User
    Methadon's Avatar
    Join Date
    10.10.2005
    Posts
    516

    Default

    Quote Originally Posted by Birger_Nord
    This is by far what the Dev team promised! The main futures of version 4 it been stripped away. And they added adware.
    Which "main features" has been "stripped away"?

  2. #22
    New User
    Join Date
    30.10.2005
    Posts
    29

    Default

    Quote Originally Posted by Dllfile
    Shutdown PC, Turn off, unplug cables from IDE CD/DVD-Rom drives, start PC, load DT4, enable All Emulation Options, not just RMPS (I had to do this with a couple games, not sure why)

    Then mount image and try (do not mount until you first enable all emulation options)

    I play Trackmania Sunrise and it works for me.

    Simply disabling drives wont work, SF still detects them being attached to the PC. If it finds any attached, it will blacklist SCSI.
    Whoa, time out. I have to open my PC risking that fact that I can damage my PC? No....thank you. I'll just wait for the IDE Jammer version. Or re-buy TM:SR.

  3. #23

    Default

    Torrent, try StarForce Nightmare, click on "Disable CD" (and nothing else!) and start the game. Works like a charm for me... To get your drives back, just click "Enable CD".
    "I was inappropriately blunt, wasn't I? Sorry, I do that a lot."

  4. #24
    Experienced User
    Dllfile's Avatar
    Join Date
    27.03.2005
    Posts
    220

    Default

    Quote Originally Posted by Torrent
    Whoa, time out. I have to open my PC risking that fact that I can damage my PC? No....thank you. I'll just wait for the IDE Jammer version. Or re-buy TM:SR.
    Well, if you pull the plug off the CD/DVD drive, you wont damage anything. Just make sure its not on when you do it. And don't go touching anything else. If you can follow that, you wont have a problem.

    Anyhow, it is a suggestion, so take it or don't take it, just trying to help..
    Quote Originally Posted by NetSoerfer
    Torrent, try StarForce Nightmare, click on "Disable CD" (and nothing else!) and start the game. Works like a charm for me... To get your drives back, just click "Enable CD".
    Aye, but I have found a few games that refuse to run even when disabled in SFN, only way I found to get them working was to pysically unplug the power from my DVD Drive. Drives even if "disabled" can still be queried. Such as SF 3.5+ can detect disabled IDE Drives. Good example of one that does this, X3 - Reunion.
    No, you cannot have my signature, unless you pay me. I am famous you know.

  5. #25

    Default

    I got most Games with Starforce and Deamon Tools to work ...

  6. #26
    New User
    Join Date
    30.10.2005
    Posts
    29

    Default

    StarForce NightMare didn't work either.-_-

  7. #27

    Default ...

    What OS and Service Pack are you using Torrent? Do you have any other Starforce games that do work?
    the modern world:
    net helpmsg 4006

  8. #28

    Default

    for me, ALL newer Games with SF7 are running on my PC with SF nightmare an DT4, no Problems at all.
    In Nightmare, dont klick only disable CDs, be sure to click FIRST disable Node, then Disable CD.
    Sometimes, really rare, it wont work.
    Then I make a reboot, make disable node and CD again, and EVERY Game will run.Gun,Vietkong2,Asterix2,Fear102,new matrix and so on, ive tested most of them, without any Crk oder Ptch.

    It works also fine when I mount Images from UDF DVDs.
    If there is a IDE Part in next Version and SFN not needed anymore, im happy with it

  9. #29
    New User
    Join Date
    17.11.2005
    Posts
    2

    Daumen runter

    @hansie45

    when i start trackmania sunrise, i get the message "failed to identify disc in drive please insert a licensed disc",too.

    i have disconnected both cd/dvdroms by power cable and ide. and i have did all what you said!

    can you or anybody help me??



    sry for my bad english....:wink:

  10. #30
    New User
    Join Date
    11.11.2005
    Posts
    7

    Default

    please any one!!! helpus.... i have the same problem than Siggi!
    Maybe Later!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •