Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Showing results 11 to 20 of 36

Thread: device setup error: code 25032

  1. #11

    Default

    i dont have any unknown devices in device manager but that error still comes. so what's the problem and btw my OS is windows 98 SE

  2. #12
    New User
    Join Date
    07.08.2003
    Posts
    4

    Default

    I have the same Problem as well. I do have some unknown devices in my Device Manager. When i uninstall them, they keep coming back by the next restart. My OS ist Windows XP Home Edition. I really would like DT to work. Whats the Problem with it?

  3. #13
    New User
    Join Date
    07.08.2003
    Posts
    4

    Default

    So is there an answer to this Problem or do i have to wait for the next version of DT?

    BTW: My OS is Windows XP Home Edition. I also have Nero burnung Rom Software on my PC. I have no other Mount or Emulation Progs on my Computer.

  4. #14
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    Please mail me to venom386@daemon-tools.cc to discuss this problem.

  5. #15
    New User
    Join Date
    07.08.2003
    Posts
    4

    Default

    Ok, when i write to that email my program tells me that there a delivery failure as if the adress wouldn't exist???

  6. #16
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  7. #17
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    Yes, i corrected the address. Sorry.

  8. #18
    New User
    Join Date
    07.08.2003
    Posts
    4

    Default

    Everytime i write to that adress, my mail program tells me i have a delivery failure because the adress doesn'T exist? Are u guys kidding me or what?

  9. #19

    Default

    No, we are not kidding, venom386@daemon-tools.cc is the correct adress.

    Please try again, it's possible that it was a temp-problem (yesterday great networkareas in germany got trouble because of traffic-load)

  10. #20
    New User
    Join Date
    04.10.2003
    Posts
    1

    Default same problem

    Operating System: Windows Me
    Burning Software: none
    Anti-virus Software: mcafee v7.02 updated
    DAEMON Tools Version: 3.41

    I had the same problem.
    I installed dtools 3.41 over 3.16(without uninstalling it)
    when installing, near the end
    "Device setup error: code 25032(0x31C8)
    0(0x0)"
    I got too an unknown device, tried deleting it(the device) and running the repair from the setup, but exactly same problem comes
    Im gona try an older version(had no probs with 3.16)
    Added info: installed 3.32 and everything is ok

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •