Page 1 of 8 123 ... LastLast
Showing results 1 to 10 of 71

Thread: Need For Speed Most Wanted problem!

  1. #1
    New User
    Join Date
    11.02.2005
    Posts
    6

    Default

    cant get this Game to work, i use Virtual Daemon 4.0 and when i innstaled the game, i marked the Safedisc on emulation option, and after the game was innstaled i used SafeDisc 4 hider 1.1, and when i started the game, i got this error!




    I also tried to just mount the game with VD 4.0 and enablet all emulation on.
    But then it ask me to insert the DVD

    and when i turned on my PC this morning, and tried to load the game with only VD 4.0, then i got this speed.exe error again without SD 4 hider 1.1 enable

    Someone know what is wrong here ?

  2. #2
    Experienced User
    Methadon's Avatar
    Join Date
    10.10.2005
    Posts
    516

    Default

    Do you get this error with your original cd also?

  3. #3

    Default can't remember this error but...

    I can't remember this error msg but what I use is :
    SafeDisc4Blocker (SD4Blocker) tool that make a modified shortcut on your desktop in order to bypass the protection.
    You have to mount your cd1 image into Daemon Tools and use sd4blocker to launch the game.
    i works fine for me...
    DT 4.08 HE x86 - XP PRO SP2 - P4 3.2GHz - 1Go RAM - geforce 6600 latest drivers - Rock'n'Roll !

  4. #4

    Default

    i used blindwrite to make my images and i just mounted disc one and i dont have any problems. im not using any special programs or anything. i dont know if it matters but i have the black edition.

  5. #5

    Default

    puppeteer: nForce motherboard?
    "I was inappropriately blunt, wasn't I? Sorry, I do that a lot."

  6. #6
    Experienced User
    Mystique's Avatar
    Join Date
    08.11.2005
    Posts
    877

    Default

    Try Compatibly Mode --> Win 2000 maybe this should fix your problem.
    You weak pathetic fool, it's all to easy
    sysProfile (Click me)

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Mystique
    Try Compatibly Mode --> Win 2000 maybe this should fix your problem.
    for me it works w/o emulations...
    maybe i'm lucky

  8. #8
    New User
    Join Date
    11.02.2005
    Posts
    6

    Default

    Thx for the reply folks!
    I have tried your tips without luck
    Never had problem with Virtual daemon etc before, this is so strange

  9. #9
    New User
    Join Date
    03.12.2005
    Posts
    1

    Default

    I have the same problem and i don't know how to solv it, the same error, what do i do??

  10. #10
    New User
    Join Date
    11.02.2005
    Posts
    6

    Default

    but its not a big deal, then i just have to use my original DVD, as long as the game works i am happy :P

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •