Showing results 1 to 7 of 7

Thread: Does D-tools support muti-language?

  1. #1
    New User
    Join Date
    31.05.2003
    Posts
    4

    Default Does D-tools support muti-language?

    Does D-tools support muti-language? If so,how can I change the interface language?

  2. #2
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    Yes, theoretically it does, but new language DLL must be made and installed. Maybe we'll do it later.

  3. #3
    New User
    Join Date
    31.05.2003
    Posts
    4

    Default

    I have seen " - lang 1033" in the shortcut,but I don't kown how to make D-tools with a simplified chinese interface. :?
    if you consider to make an Chinese interface of the D-tools , maybe i can help you

  4. #4
    New User
    Join Date
    31.05.2003
    Posts
    4

    Default

    :mrgreen:

  5. #5
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    Ok.;-)

  6. #6
    New User
    Join Date
    31.05.2003
    Posts
    4

    Default

    I've used Daemon Tools for a long time,and for other people's convenience,I also did the localization work -- made some Simplified Chinese language DLLs (3.20,3.23,3.26,3.29,3.32,3.33...) and Replacement the English.DLL for Chinese interface.

    If it's interesting to you,I'd be happy to send it to you.And would you mind allowing me to do the translation job for future versions?

    Thanks


    My Email:Ziya001@yahoo.com.cn
    My MSN:CEmuCG_Ziya@msn.com

  7. #7
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    I will let you know when i will need it. Thanks.
    Of course you can do it.

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •