Showing results 1 to 8 of 8

Thread: won't work ...

  1. #1
    New User
    Join Date
    22.04.2003
    Posts
    26

    Default won't work ...

    hi !
    A week ago, it was all fine ... Now, it's a mess. The images I made using Alcohol 120% were protection emulated so I didn't need to turn on dtools emulation option for them to work. Now, even if I turn the emulation on, it won't work ... why? I tried reinstalling d-tools, it didn't solved the problem ... Can you help me out plz?

    Have a nice day!

    ~:Lonfelk:~

  2. #2
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    What you mean by 'protection emulated'? What images?

  3. #3
    New User
    Join Date
    22.04.2003
    Posts
    26

    Default

    protection emulated = in Alcohol, when making images, u can emulate the protection of te game so it will make perfect copies

    images = backup of the CD

    ~:Lonfelk:~

  4. #4
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    Maybe you mean RMPS?

  5. #5

    Default

    Please have a look at these two articles, maybe they can clear things up for you: Some facts about SecuROM v4.8x and RMPS Walkthrough.

    They explain the characteristics of SecuROM and how to copy it.

    I assume you are talking about SecuROM-protected games as SafeDisc-protected games mostly don't need emulation when copied with Alcohol.

    sG
    "I was inappropriately blunt, wasn't I? Sorry, I do that a lot."

  6. #6
    New User
    Join Date
    22.04.2003
    Posts
    26

    Default

    the problem isnt in making the images, the problem is in the fact that the game dont recognize them as the cd anymore ... and when I put in the real cd ... still doesn't recognize ... wtf o.0 I had to reinstall my games twice .... the images just dont work but they used to work perfectly, creating new image doesnt work either ... help if u can plz.

    Have a nice day!

    ~:Lonfelk:~

  7. #7

    Default

    Okay, first thing we need to know is which games you are talking about. Apart from that, please provide us with as much information about what has changed on your computer since it worked fine - new programs you installed, patches you installed for your games etc.

    Just to sum it up once again:
    You had made some images of games that worked fine for some weeks, then eventually the games stopped working with both the images and the original CDs, is that right?
    "I was inappropriately blunt, wasn't I? Sorry, I do that a lot."

  8. #8
    New User
    Join Date
    22.04.2003
    Posts
    26

    Default

    Quote Originally Posted by Sergei.Gradski
    Just to sum it up once again:
    You had made some images of games that worked fine for some weeks, then eventually the games stopped working with both the images and the original CDs, is that right?
    Yes, thats it!

    Games are --> Age of Mythology(patch but worked fine with it before);
    INSERT INTO `portal_posts_text` VALUES
    Warcraft III (maybe because of patch 1.06);
    INSERT INTO `portal_posts_text` VALUES
    Diablo II (no patches). So I used the right protection emulation, and remake the images. Recently I came up with another problem but it's not about D-Tools --> When I install a game, the second time I run it, it doesn't recognize the CD anymore ... I don't wory about this though, it works fine on my friend's comp. I recently installed more RAM ... Windows XP (w/o SP1);
    INSERT INTO `portal_posts_text` VALUES
    no major updates done on the comp or Windows.

    Thanks a lot!

    ~:Lonfelk:~

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •