Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Showing results 31 to 33 of 33

Thread: Come and Visit my forum!!

  1. #31

    Default

    it's now good, i was thinking the code didn't appears due to your used skin but i it's cool now, I can register.

    Thanx for fixing the registration code. simply notice that visitor/guests cannot change the phpbb skin i think so it's good that you change it to another one. thanx.

    EDIT:forget about deleted confirmation email, i received it ...
    Last edited by rip_pit : 30.01.2006 at 23:15
    DT 4.08 HE x86 - XP PRO SP2 - P4 3.2GHz - 1Go RAM - geforce 6600 latest drivers - Rock'n'Roll !

  2. #32

    Blinzeln No problem

    Quote Originally Posted by rip_pit
    it's now good, i was thinking the code didn't appears due to your used skin but i it's cool now, I can register.
    Huuum: I think i've too quickly deleted my spam mails coz i didn't receive the registration yet. How can i/you do to receive/send me it again ? (it's not a joke i think i really deleted the mail !)

    thanx for fixing the registration code. simply notice that visitor/guests cannot change the phpbb skin i think so it's good that you change it to another one. thanx.
    Your very welcome, No problem I figured it was a skin/style issue, because when I was running phpbb on my home pc, I had a similar problem.

    A rule I forgot to add that I want all of you to be aware of, All posts must be made in english, my webhost only allows english websites, not only that I cannot translate another languge, not even spanish, but as soon as we get more members, hopefully members that can translate your language, If you feel the need, to you may post in another language.
    Xtemulation - Emulation News and Downloads
    Xtemulation Forums - Emulation Support

  3. #33

    Blinzeln Update!!!

    :EDIT: I'm In The Proccess of a whole new site design. I decided to go with PHP-Nuke, for My website. This is taking longer than expected, because, I'm not familiar with PHP-Nuke, and am having some trouble configuring it.

    I'll try to have everything done ASAP, I've Posted in the nukeforums support forum, and am waiting for a reply still.

    Sorry for the inconvienience.

    Btw Is there a way I can display an image for a sig? I want to be able to have my sites logo as a sig, and it also doubling as a link. Thanks
    Last edited by Xtreme2damax : 05.02.2006 at 19:17

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •