Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Showing results 21 to 30 of 80

Thread: CureROM Pro 1.3 (Released)

  1. #21

    Default

    ER....Can anyone post some working links?

  2. #22

    Default Meh...

    Is there working links for 1.30b?

  3. #23
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    Link(s) have been updated, look at the first post... CureROM 1.3.1

    BTW: CureROM 1.3.1 tested sucsessfully with F.E.A.R 1.03.
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

  4. #24

    Default

    Quote Originally Posted by sYk0
    Link(s) have been updated, look at the first post... CureROM 1.3.1

    BTW: CureROM 1.3.1 tested sucsessfully with F.E.A.R 1.03.
    Nice,
    good work man!!

  5. #25
    Experienced User

    Join Date
    07.08.2005
    Posts
    181

    Default

    SyKo

    you should maybe warn about a possible false positive
    madchook.dll being installed along with your software
    (and btw not removed with uninstall) triggers antivirus
    software to report as riskware.

  6. #26
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    triggers antivirus
    software to report as riskware.
    btw, what Anti-Virus are you using?

    I have tested CureROM 1.3.1, with Norton Internet Security, Kaspersky(latest, in trial mode) an ZoneAlarm(wich is what i use...)

    i'll fix the uninstaller to remove the additonal file(s)...
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

  7. #27
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    I think he use panda, i have checked this file and here is the result:

    Code:
    Antivirus Version Update Result 
    AntiVir 6.33.1.50 02.17.2006 no virus found 
    Avast 4.6.695.0 02.16.2006 no virus found 
    AVG 718 02.17.2006 no virus found 
    Avira 6.33.1.50 02.17.2006 no virus found 
    BitDefender 7.2 02.18.2006 no virus found 
    CAT-QuickHeal 8.00 02.16.2006 no virus found 
    ClamAV devel-20060126 02.17.2006 no virus found 
    DrWeb 4.33 02.18.2006 no virus found 
    eTrust-InoculateIT 23.71.80 02.18.2006 no virus found 
    eTrust-Vet 12.4.2086 02.17.2006 no virus found 
    Ewido 3.5 02.17.2006 no virus found 
    Fortinet 2.69.0.0 02.18.2006 no virus found 
    F-Prot 3.16c 02.17.2006 no virus found 
    Ikarus 0.2.59.0 02.17.2006 no virus found 
    Kaspersky 4.0.2.24 02.18.2006 no virus found 
    McAfee 4700 02.17.2006 no virus found 
    NOD32v2 1.1413 02.17.2006 no virus found 
    Norman 5.70.10 02.17.2006 no virus found 
    Panda 9.0.0.4 02.18.2006 Suspicious file 
    Sophos 4.02.0 02.18.2006 no virus found 
    Symantec 8.0 02.18.2006 no virus found 
    TheHacker 5.9.4.098 02.18.2006 no virus found 
    UNA 1.83 02.16.2006 no virus found 
    VBA32 3.10.5 02.17.2006 no virus found

  8. #28

    Default

    Does curerom work with DT 3.47?

    Or do I need to install DT 4.0?

    I intend to use it with an image of Empire at war.

    Thanks

  9. #29

    Default curerom prob.

    I've been trying to get Star Wars Empire at War to work all day and I've read that Curerom 1.3.1 + DT4 works like a charm. but I keep getting this message, that Curerom cannot start its anti-blacklisting feature and asks me to restart, but it still doesnt work. i've also tried the securom loader thing but it still doesnt work. pleaseee any help is appreciated...

  10. #30

    Default

    Quote Originally Posted by toshiuz
    I've been trying to get Star Wars Empire at War to work all day and I've read that Curerom 1.3.1 + DT4 works like a charm. but I keep getting this message, that Curerom cannot start its anti-blacklisting feature and asks me to restart, but it still doesnt work. i've also tried the securom loader thing but it still doesnt work. pleaseee any help is appreciated...
    Finally... someone who has the exact same problem as myself! Also, when I try using Curerom lite to test the anti-blacklisting feature, it says that the required files are missing or I may not have administrator privileges. Well, I am the administrator and I have all anti-virus stuff turned off (norton, latest version), so I'm completely baffled as to what's going on. It's the same game with the problem, Empire at War, and I also have Curerom 1.3.1 and DT4. Same error messages all round.

    I realize we're both new and probably missing something simple, but any help here would be appreciated!

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •