Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Showing results 11 to 20 of 115

Thread: StarWars Empire at war ..save me

  1. #11

    Default

    Hey, it might be too late to respond to this, you might already have found the solution, but just in case, here's an EASY one that works. CureROM does NOT work (despite what it said in the install help when I downloaded the game) Instead, use AntiSecureROM from the DT Download section, that program works GREAT. No problems.

  2. #12

    Default

    if you are still having problems it is probly because of this issue.

    Use the LauncheEAW.exe to mount the game with DT4 (i used curerom to load dt4 then LaunchEAW.exe)
    THEN
    use securom loader 1.0 to open "...Star Wars Empire at War\GameData\sweaw.exe"

  3. #13

    Default credit to chronicpayne

    I can confirm Chronicpaynes fix, kind of a pain in the ass, but it works.

  4. #14

    Default Still can't get it to work

    I have tried using the Securom_Loader in the downloads section as well as using curerom 1.2.2 and 1.3.0b pro and using a combination of the 2, but I still get the error that a required security module can not be activated. I have also tried doing this on my roommates laptop and it still fails there.

  5. #15
    Experienced User

    Join Date
    07.08.2005
    Posts
    181

    Default

    No doesnt work..instead for the first time i get a new
    error: "Original CD could not be authencificated."

    it seems if this is really securom protected, the securom service is not getting installed on my system.

    usually it does install uaservice7.exe in your windows services
    and i would find a registry key about securom in HKLM/Software.
    Only a entry in HKCU was present maybe a remnant of older
    seucurom installations.

    None of this happens. So this is either a bastard version of
    securom or something is preventing it from being installed
    on my system. I dont think KAV (kaspersky anti-vir) is doing
    it..(cause i disabled real time protection)...but who knows...
    Last edited by Sabrehawk : 18.02.2006 at 06:44

  6. #16

    Default

    k there is another fix, some people have to use this one ive heard.


    Use curerom profile on sweax.exe, use DT4 to mount, save profile blah blah.
    Then change the compatibility mode on sweaw.exe to windows 2000 (or if that doesnt work a diff one)

    close curerom, then start the game through the curerom exe.

  7. #17
    Experienced User
    Reef's Avatar
    Join Date
    30.03.2003
    Posts
    860

    Default

    Quote Originally Posted by Sabrehawk
    No doesnt work..instead for the first time i get a new
    error: "Original CD could not be authencificated."
    This means your image is bad. I had the same problem, about 1 out of 10 times the game would start, and the other 9 times I got that error.
    Gonna try to make a better image later today.

    I can confirm the game runs with CureROM 1.3b, but you need to point it to sweaw.exe (in the GameData directory of the game) and not to the launcher (LaunchEAW.exe).
    Last edited by Reef : 18.02.2006 at 07:28

  8. #18

    Default

    Quote Originally Posted by chronicpayne
    if you are still having problems it is probly because of this issue.

    Use the LauncheEAW.exe to mount the game with DT4 (i used curerom to load dt4 then LaunchEAW.exe)
    THEN
    use securom loader 1.0 to open "...Star Wars Empire at War\GameData\sweaw.exe"

    this works perfectly, thanks chronic =)

    you'll have to excuse me while i go destroy some rebels now

  9. #19

    Default

    Quote Originally Posted by chronicpayne
    ok guys, just got done downloading this and i had this problem
    but i have foudn the solution.


    This is how i got it to work. Mounted the image with DT4 (using curerom).
    when the app launched i closed the window, then used securom loader v1.0 (available in the downloads section) and used it to load the sweaw.exe file from the GameData folder.

    it proceeded to load, and works evertime now (using the above method)


    no thanks needed, i know im alreay godlike
    I get this error when I do your way:
    Original disc could not be found or authenticated

  10. #20
    Experienced User
    Mystique's Avatar
    Join Date
    08.11.2005
    Posts
    877

    Default

    It seems to be that you have AnyDVD installed and running. Its necessary to Disable AnyDVD for SecuROM 7 Games.

    Hope this helps
    You weak pathetic fool, it's all to easy
    sysProfile (Click me)

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •