Page 1 of 6 123 ... LastLast
Showing results 1 to 10 of 57

Thread: Unable to set new drive letter under Vista

  1. #1

    Default Unable to set new drive letter under Vista

    After Installing V4 he removed all virtual drives. And now i cannot create a new one, everytime i go set device parameters and set there W: , E: , always the error comes.

    Plz Help me

  2. #2
    Master
    Jito463's Avatar
    Join Date
    24.05.2005
    Posts
    1,626

    Default

    Might want to mention what the error message was, otherwise they won't be able to do more than guess at the problem.

  3. #3

    Default ...

    It shouldn't be possible to enter the Set Device Parameters menu with zero virtual drives configured. Hmm.
    the modern world:
    net helpmsg 4006

  4. #4

    Default

    The Thread name was " Unable to set a new driver letter" so this was the error.

    I have Device 0 and Device 1 , but they have no letter . The Error "Unable to set a new driver letter" comes if i try to set a driver letter.
    I dont know if Windows or Daemon Tools have a bug ; Virtual CD couldnt do new driver letter too.

    I just dont know how to get this work

  5. #5
    New User
    Join Date
    18.11.2005
    Posts
    3

    Default

    I have the same problem. Canґt add a letter to the D-tool.

    BUT my original Cd\DVD driver is gone to after installing
    D-Tools 4. Tryd to repare it , but nothing. I delated the
    drivers and reinstalld them but no luck. I get an error kod
    the kod is 31.

  6. #6
    Master
    Jito463's Avatar
    Join Date
    24.05.2005
    Posts
    1,626

    Default

    Why did you post the same message 4 times? Learn to use the button.

  7. #7
    Experienced User
    Mystique's Avatar
    Join Date
    08.11.2005
    Posts
    877

    Default

    Goto Device Manager and oben CD/DBVD-Rom and install manually the Drivers from x:\Windows\inf and the problem should be solved with Drive letters.

    Otherwise more Infos plz, PC Configuration eg which Windows etc.
    You weak pathetic fool, it's all to easy
    sysProfile (Click me)

  8. #8
    New User
    Join Date
    18.11.2005
    Posts
    3

    Default

    ok i found the problem...
    if u have dt 3.47 DO NOT REMOVE IT.
    Klick on the DT4 Exe and a window apeer asking u if
    u wont to uppgrade to dt4.0 press yes.
    Restart PC and shazam everything is in order

  9. #9
    New User
    Join Date
    18.11.2005
    Posts
    3

    Rotes Gesicht

    Quote Originally Posted by Jito463
    Why did you post the same message 4 times? Learn to use the Edit button.
    sorry...caz the 1 one dedent show up

  10. #10

    Default

    I searched Drivers from Windows\inf but he dont found any Drivers .

    I have Windows XP Service Pack 2 , Athlon XP 2800+, 1 GB RAM , Nvidia 6800 GT .

    Its Annoying

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •