PDA

View Full Version : Virtual drive does not appear



NessXx
20.05.2010, 21:11
I mounted a virtual ISO file in DTL but when I go to My Computer there isn't a virtual drive and there are only C and D. What should I do to fix it ? I tried reinstalling but it didn't work. I've also tried with other programs but it's still the same.

Terramex
20.05.2010, 22:50
Please check whether the instructions given in this thread (http://forum.daemon-tools.cc/f26/no-drive-letter-s-assigned-virtual-drive-s-virtual-drive-s-disappear-3701/) solve your issue.

What's your DTL version and which OS ?

NessXx
21.05.2010, 11:00
Please check whether the instructions given in this thread (http://forum.daemon-tools.cc/f26/no-drive-letter-s-assigned-virtual-drive-s-virtual-drive-s-disappear-3701/) solve your issue.

What's your DTL version and which OS ?

It's 4.35.6.91 and my OS is Windows 7. By the way DTL worked properly a week ago but recently I've made some kind of a reset on my computer and it turned back its settings a bit. Could it possibly be the cause of the problem ?

Terramex
21.05.2010, 11:55
...but recently I've made some kind of a reset on my computer and it turned back its settings a bit. Could it possibly be the cause of the problem ?Yes, very likely.
Do you see the drive in device manager ? If yes try the link in the post above.

If not then uninstall DAEMON Tools & its SPTD access layer, reboot and reinstall DAEMON Tools.

To uninstall SPTD use the standalone installer:
DuplexSecure - Downloads (http://www.duplexsecure.com/en/downloads)

NessXx
21.05.2010, 18:37
Yes, very likely.
Do you see the drive in device manager ? If yes try the link in the post above.

If not then uninstall DAEMON Tools & its SPTD access layer, reboot and reinstall DAEMON Tools.

To uninstall SPTD use the standalone installer:
DuplexSecure - Downloads (http://www.duplexsecure.com/en/downloads)

I did what you told me to and I realised what the real problem is. I have to assign a letter on the virtual drive in order to see it when i go to My computer but when I try it says " Engine error code:8 " :(

Terramex
21.05.2010, 20:59
Please also have a look at this thread (http://forum.daemon-tools.cc/f19/problem-autorun-engine-code-error-8-a-25657/).
If the measures and workarounds mentioned there don't work for you please also contact the support team.
The forum support is more of an additional support.